Pesto alla Genovese z bazylią i parmezanem 190g DE CECCO

17,99  17,99 

Opis

Pesto alla Genovese z bazylią i parmezanem 190g DE CECCO

Oryginalna nazwa : Pesto alla Genovese con Parmigiano Reggiano

Pesto alla Genovese z bazylią i parmezanem oraz oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.

Składniki : bazylia (37%), oliwa z oliwek extra (36%), mączka z orzechów nerkowca, parmezan (5%), sól, orzechy piniowe (3%), ziemniaki, cukier, środek zakwaszający: kwas mlekowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

Alergeny : orzechy nerkowca, mleko.

Producent : De Cecco di Filippo Fara San Martino S.p.A.

Kraj pochodzenia : Włochy

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna 1956kJ/475kcal
Węglowodany 4,00g
w tym cukry 2,50g
Tłuszcz 48,00g
w tym tłuszcze nasycone 7,80g
Białko 5,10g
Sól 3,30g
Błonnik 3,20g

Informacje dodatkowe

Waga 450 g