Makaron szklany z fasoli mung 100g LONGKOU

4,99  4,99 

SKU: 8717703638608 Kategoria: Tag:

Opis

Makaron szklany z fasoli mung 100g LONGKOU 

Oryginalna nazwa : Bean thread noodles

Doskonały dodatek do sałatek, zup oraz dań z sosem sojowym. Makaron należy wrzucić go gorącej wody (90’C) na 3-5 minut, a następnie odsączyć. Wspaniale nadaje się również do smażenia techniką stit-fry.

Stir fry – technika kulinarna; smażenie w ruchu, smażenie z intensywnym mieszaniem, smażenie krótkie – jeden z charakterystycznych dla kuchni dalekowschodnich sposobów przyrządzania potraw smażonych. Istotą tej techniki jest krótkotrwałe podgrzewanie składników potrawy na silnym ogniu, połączone z jednoczesnym intensywnym mieszaniem na głębokiej patelni zwanej 'wok’. Przed podsmażaniem makaronu należy go najpierw przygotować (3min. w wodzie o temp. 90’C, przepłukać zimną wodą i odcedzić).

Składniki : skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung 30%.

Alergeny : –

Producent : Longkou Zhenxing Cereals & Oils Foodstuffs CO. LTD.

Kraj pochodzenia : Chiny

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna              1462kJ/344kcal
Węglowodany 86,00g
w tym cukry 0g
Tłuszcz 0g
Białko 0g
Sól 0,04g

Informacje dodatkowe

Waga 150 g